LEDANDE INOM SCEN & LJUSUTRUSTNING TILL TEATER, EVENT & SHOW
Scen
Ljus
{{search.error_message}}

Sökförslag

Hittade inga sökförslag

  • i

Kategorier

Hittade inga kategorier

Varumärken

Produkter

Visa endast: Scenprodukter / Ljusprodukter

Söker produkter i: {{facet.value}} {{search.autocomplete_facet}}

Hittade inga produkter

{{tag.short}}
{{item.name}} Placeholder Image

{{item.name}}

{{item.brand_name}}

{{item.price_format.price.excl}} {{item.price_format.price_org.excl}}
{{item.price_format.price.excl}}

PAR-armaturer

Under kategorin Par-armaturer ryms många modeller.

PAR 16 är en armatur i första hand avsedd för inrednings- och miljöbelysning. PAR 16 shortnose är en kortare version av den vanliga PAR 16 (long), och lämpar sig mer för bredstrålande ljuskällor.


PAR 20 är en armatur för interiör-belysning avsedd för PAR 20-ljuskälla. Denna finns i flera spridningsvinklar.


PAR 30 är i första hand avsedd för interiörbelysning men kan även användas som belysning för mindre dansorkestrar och scener.


PAR-kanna i storlek passande PAR 36 glödljuskälla eller med integrerad LED-ljuskälla. Välj mellan olika utföranden med transformator internt eller externt. Armaturen passar utmärkt för utställning, museum och punktbelysta miljöer.


PAR 56 är en armatur i första hand avsedd för scenbelysning. PAR 56 shortnose är en kortare version av den vanliga PAR 56 (long), och lämpar sig mer för bredstrålande ljuskällor.


PAR 64 är en armatur i första hand avsedd för scenbelysning. PAR 64 shortnose är en kortare version av den vanliga PAR 64 (long), och lämpar sig mer för bredstrålande ljuskällor.


Multi-PAR armaturen är en armatur som med hjälp utav olika linser får olika spridningsmönster, ljuskällan är antingen av halogentyp eller urladdninglampa.

PAR-armaturer Klassikern bland strålkastarna till scenbruk. PAR-kannan har under hela sin livstid utvecklats när det gäller storleken på olika ljuskällor.